• +387 30 708-222
  • info@alfa-metabo.ba

Novosti

  Naslovna > Novosti > Ponosno vam predstavljamo našu novu web stranicu

Ponosno vam predstavljamo našu novu web stranicu

Predstavljamo Vam nove, modernije, tehnički naprednije internetske stranice koje su prilagođene prikazu na mobilnim uređajima kako bi se što kvalitetnije približili našim klijentima i korisnicima naših usluga.

U skladu s našom vizijom konstantne modernizacije poslovanja i praćenja najnovijih trendova u poslovanju, s ponosom vam predstavljamo naše nove web stranice. U suradnji sa web studiom Callidus iz Viteza, napravili smo redizajn naših stranica. Od sada na našim stranicama bit će te u mogućnosti redovito pronaći kratke novosti vezane za naše poslovne aktivnosti. Također, željeli smo prestaviti naš prodajni program koji je vidljiv kroz cijeli asortiman naših proizvoda, kao i vlastitu proizvodnju.

Svakako ste pozvani pogledati našu novu stranicu. S obzirom da je stranica relativno nova, bilo bi nam drago da čujemo Vaše komentare i sugestije o poboljšanjima, ili nam jednostavno pošaljite par "palčeva gore"!

petak, 24.07.2015 10:00
18 vlj 2022

Poduzeće Metabo doo raspisuje natječaj

Poduzeće Metabo doo raspisuje natječaj za prijem u radni odnos za radno mjesto: Trgovac - 2 izvšitelja

Više
28 vlj 2017

Novo u ponudi PVC stolarije: renomirana njemačka kvaliteta - profili Inoutic

U želji da udovoljimo potrebama i željama naših kupaca uveli smo u našu proizvodnju novi profil njemačkog brenda Inoutic/Deceuninck GmbH

Više
Sve novosti
Top