• +387 30 708-222
  • info@alfa-metabo.ba

O nama

  Naslovna > O nama

Alfa & Metabo

Alfa i Metabo su dvije sestrinske tvrtke koje djeluju pod jednim krovom i u vlasništvu su jedne fizičke osobe.

Alfa d.o.o svoju priču započinje 1994. godine kao mala obiteljska djelatnost, čije je poslovanje bilo usmjereno na diskontnu prodaju hrane i pića. U tom razdoblju smo već bili prepoznatljivi po svojoj kvaliteti. U 2005. godini dolazi do snažnog zaokreta, te svoju djelatnost proširujemo na proizvodnju i preradu plastike, te usluge transporta. Nakon toga Alfa d.o.o donosi odluku o pokretanju vlastite proizvodnje unutarnje drvne i PVC stolarije. Zapošljavanjem stručnog kadra, konstantim ulaganjem i uvođenjem moderne tehnologije uspjeli smo postići kvalitetu i udovoljiti sve većoj potrebi za što bržom isporukom naših proizvoda. Kao rezultat toga, poduzeće Alfa i naši proizvodi postali su prepoznatljivi ne samo na tržištu Bosne i Hercegovine već i inozemnim tržištima: Republika Hrvatska, Austrija, Slovenija i Italija.

A kako bi smo našim kupcima i poslovnim partnerima omogućili kompletnu ponudu na jednom mjestu pobrinula se naša sestrinska tvrtka Metabo d.o.o. Od svoga osnivanja 2002. godine , djelatnost je usmjerena na prodaju i distribuciju proizvoda putem vlastite distributivne veleprodajne i maloprodajne mreže. Izdvojimo samo neke od glavnih asortimana: boje i lakovi , LED rasvjeta, elektro materijal i instalacije, alati za obradu drveta, vijčani program i još mnogo toga. Kako bi cijeli asortiman bio dostupan velikom broj kupaca, osnivamo i naše poslovnice u Jajcu i Sanskom mostu.

Danas, obje tvrtke zajedno zapošljavaju 56 zaposlenika te su postale respektabilan i pouzdan poslovni partner, te sinonim za kvalitetu.

Misija

Osigurati najviše standarde kvalitete u proizvodnji unutarnje drvne i PVC stolarije, te kroz distribuciju i maloprodajnu mrežu osigurati kupcima i poslovnim partnerima najbolju vrijednost za novac rukovodeći se načelima poslovne etike, konkuretnosti i društvene odgovornosti.

Vizija

Biti najveći bosansko-hercegovački proizvođač i izvoznik unutarnje drvne stolarije. Nastaviti poslovanje ulaganjem u modernizaciju tehnologije, povećanjem kapaciteta proizvodnje, proširiti svoju distributivnu i maloprodajnu mrežu, te i dalje posvećivati veliku pažnju i brigu za naše kupce i poslovne partnere kao i zaposlenike koje smatramo najvrednijim kapitalom poduzeća.

Zašto izabrati nas

Rješenja po mjeri

U zavisnosti od Vaših potreba, želja i ukusa Alfa Vam nudi širok spektar unutarnjih vrata i PVC stolarije, dok Metabo osigurava za Vas raznovrsni asortiman proizvoda koji udovoljava svim potrebama gradnje.

Prihvatljive cijene

Za Vaš novac nudimo Vam vrhunske proizvode po prihvatljivim cijenama!

Kvaliteta proizvoda

U okviru naše ponude možete pronaći proizvode renomiranih proizvođača. Za potrebe naše proizvodnje koristimo kvalitetne sirovine provjerenog podrijetla u ciju dobijanja superiornog proizvoda.

Top