• +387 30 708-222
  • info@alfa-metabo.ba

Prodaja

  Naslovna > Prodaja

Maloprodaja

Maloprodajnu mrežu Alfe i Metaba čine tri osnovne poslovnice u Travniku, Jajcu i Sanskom Mostu. U našim centrima možete pronaći oko 12000 artikala renomiranih proizvođača i provjerene kvalitete. Nastojimo omogućiti kupcu da na jednom mjestu može pronaći sve što mu je potrebno iz područja elektro i vodo materijala, LED rasvjete, suhe gradnje i fasadnih programa, boja, lakova, unuarnjih vrata, PVC stolarije, protuprovalnih vrata i još mnogo toga.

Također, naši kupci imaju na raspolaganju i besplatnu dostavu do 30 kilometara. U našim prodajnim centrima očekuje Vas stručno i ljubazno osoblje poduzeća Alfa i Metabo.

Veleprodaja

Našu komercijalnu i distributivnu mrežu čine komercijalni djelatnici na području cijele Bosne i Hercegovine. Uz naš vlastiti vozni park svakodnevno posjećuju i isporučuju proizvode našim poslovnim partnerima. Bogatim asortimanom, skladišnim prostorom, konkurentnim cijenama, dugogodišnjom tradicijom i logističkom podrškom postali smo prepoznatljivi na tržištu Bosne i Hercegovine.

Ukoliko želite biti naš poslovni partner, budite slobodni kontaktirati nas kroz obrazac za upit. Nakon primitka Vašeg upita stupit ćemo s Vama u kontakt i informirat ćemo Vas o daljnjim koracima do početka uspješne poslovne suradnje.

Top