• +387 30 708-222
  • info@alfa-metabo.ba

Novosti

  Naslovna > Novosti > Proizvodno-poslovni objekt u Novom Travniku

Proizvodno-poslovni objekt u Novom Travniku

Idejni projekt 2015.

Zahvaljujući konstantom ulaganju i proširenju proizvodnih pogona, poduzeće Alfa d.o.o je znatno povećala vlastiti izvoz drvne stolarije, a očekuje se da se taj trend povećanja obima proizvodnje i ukupne realizacije poslova nastavi i u godinama pred nama. Broj zaposlenih, potreba za povećanjem kapaciteta, bili su osnovni parametri na temelju kojih je odobreno proširenje proizvodnih kapaciteta. Stoga, Alfa d.o.o je odlučila uložiti značajna financijska sredstva za izgradnju novog proizvodno-poslovnog objekta u poslovnoj zoni „Neobarje“.

Izgled i arhitekturu projekta povjerili smo arhitektonskom poduzeću „Expert“ d.o.o. Vitez, koji je pripremio projektnu dokumentaciju.Nakon pripreme iste ,uslijedio je izbor partnera za implementaciju projekta. Za ovu fazu angažirana je firma „Širbegović Inženjering“, koja predstavlja renomiranog partnera za izgradnju objekata. Tako, možemo sa sigurnošću reći da izgradnja objekta predstavlja veliki poslovni izazov za nas kao poduzeće i partnere koji će nas pratiti u realizaciji ovog projekta.

Novi će objekat biti završen do veljače 2016. godine, te će svojom površinom od 4000 kvadratnih metara predstavljati ukupan proizvodni pogon. Unutar površine od 4000 kvadratnih metara, bit će značajan skladišni prostor gotovih proizvoda čime se smanjuje vrijeme utovara, a logistika organizira efikasnije. Ova investicija odražava strategiju našeg poduzeća tj. pružanje usluge na najvišoj razini uz prihvatljive troškove proizvodnje. Ovo je posebno važno za poslovanje s inozemstvom, gdje se nastojimo pozicionirat izuzetnom kvalitetom, konkuretnijim cijenama, bržom isporukom i fleksibilnosti, kako bi ispunili najizazovnije zahtjeve proizvodnje i inozemnih tržišta.

četvrtak, 02.07.2015 09:31
18 vlj 2022

Poduzeće Metabo doo raspisuje natječaj

Poduzeće Metabo doo raspisuje natječaj za prijem u radni odnos za radno mjesto: Trgovac - 2 izvšitelja

Više
28 vlj 2017

Novo u ponudi PVC stolarije: renomirana njemačka kvaliteta - profili Inoutic

U želji da udovoljimo potrebama i željama naših kupaca uveli smo u našu proizvodnju novi profil njemačkog brenda Inoutic/Deceuninck GmbH

Više
Sve novosti
Top